Bril Amsterdam nieuws

Allergie Hysterie

DvD - 16-05-2017 @ 13:15

Na de lange grijze winter snakken de meeste mensen naar de lente. Maar er is een groep die er altijd tegenop ziet, en dat zijn de hooikoortspatiënten. Draag je lenzen, dan heb je de pech dat pollen maar wat graag aan je lenzen vastplakken. Het gevolg: extra geïrriteerde ogen. Moet je dan tot september maar weer je bril gaan dragen? Nee hoor, er zijn allerlei oplossingen.

1. Probeer eens daglenzen. Daglenzen gooi je na een dag dragen weer weg waardoor pollen geen kans krijgen om de lenzen dicht te slibben. 

2. Nachtlenzen zijn ideaal voor hooikoortspatiënten. Deze lenzen corrigeren de vorm van het hoornvlies terwijl je slaapt waardoor je overdag geen lenzen of bril meer nodig hebt. Een ander voordeel is dat je ’s nachts veel minder last hebt van pollen.

3. Ook verkopen we oogdruppels die je ogen optimaal bevochtigen en ze beschermen tegen stuifmeel. Daardoor heb je veel minder last van jeuk en irritatie.
 

DROGE OGEN
Droge ogen ontstaan als je niet genoeg traanvocht produceert. Het oog wordt hierdoor niet goed vochtig gehouden, met als gevolg een branderig of stekend gevoel. Soms ontstaat slijmafscheiding, en dat leidt weer tot een te veel aan traanvocht. Jammer genoeg is dit traanvocht van een slechte kwaliteit, met als gevolg: droge ogen. En zo is de cirkel weer rond. 

Als je ogen niet goed zijn bevochtigd, heeft dit ook invloed op de scherpte van je zicht. Gelukkig is er wat aan droge ogen te doen. 

allergie_hysterie_oogdruppels.jpg
 

HYLO COMOD
Doeltreffende langdurige bevochtiging bij een matige tot middelmatige vorm van droge ogen. 

HYLO GEL
De verhoogde concentratie hyaluronzuur maakt deze druppels vier keer dikker dan normale oogdruppels. Het bevochtigende effect van HYLO GEL is daardoor intensiever en langduriger. Dat maakt de gel een aanrader voor iedereen met zeer droge ogen.

ALLERGO COMOD
Allergo Comod zorgt ervoor dat je lichaam niet zo heftig reageert op stoffen die een allergische reactie veroorzaken. Daardoor heb je minder klachten. Zo lang de allergenen (bijvoorbeeld pollen) aanwezig zijn, moet je de druppels gebruiken.

Meer weten over droge ogen? Kom langs in de winkel!

Of bestel onze oogdruppels online in de webshop
 
HOME | WEBSHOP | MERKEN

store_bril.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen