Bril Amsterdam nieuws

chanel

hans korse - 24-05-2019 @ 13:14

De Chanel Chain zonnebrillen zijn ingedeeld in 2 thema’s. Enerzijds is er de ‘Absolute Chain’ collectie waar de brillenketting mag opvallen, anderzijds is er de ‘Secret Chain’ reeks.

Bij die laatste zit het schakelaccent verhuld achter de montuur of gaat het slechts om een subtiel accent.

De ‘Absolute Chain’ brillen beschikken over een simplitische, elegante chain in zilver of goudkleurig metaal met het CC-logo. Voor de echte Chanel addicts komen sommige brillen en zonnebrillen met een schitterende driedubbele brillenketting met zowel een metalen schakel, lederen doorvlochten schakel en een parelketting. In beide gevallen is de brillenketting heel gemakkelijk af te halen & weg te steken in een bijhorende etui.

Niet alleen maakt zo’n brillenketting jouw bril of zonnebril helemaal af, maar het is ook nog eens praktisch. Je gaat alvast niet zitten op je zonnebril én de kans om je glazen te beschadigen, ligt meteen ook een stuk lager. Ideaal voor de nonchalante brillendragers

Chanel, wie kent het chique Franse modehuis niet? Ontwerpster Gabriëlle 'Coco' Chanel opende haar eerste kledingboetiek in 1913 en ze ontketende daarmee een ware revolutie op modegebied.

In 1965 kwam daar Chanel eyewear bij en inmiddels zijn ook de brillen en zonnebrillen van Chanel niet meer weg te denken uit het modebeeld. De monturen van Chanel hebben net als de kleding en accessoires een luxe, elegante en vrouwelijke uitstraling. Een combinatie van high fashion met ultieme luxe. En door het gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zijn de monturen van Chanel niet alleen heel chic, maar ook kwalitatief hoogstaand.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen