Bril Amsterdam nieuws

Cutler and Gross

Hans - 17-10-2019 @ 15:30

Cutler and Gross en nieuwe modellen

"Als je een handgemaakte bril of zonnebril koopt, wil je de kleine onnauwkeurigheden zien, de rechte, ruwe randen van het plastic, de pinnen - ze geven karakter, maken ze uniek voor de drager. De klant van Cutler en Gross is altijd een persoon geweest. Excentriek misschien, maar een zeldzaam ras, zeker. "- Graham Cutler

Opgericht in 1969, combineert het Britse luxe brilmerk Cutler and Gross het beste Italiaanse vakmanschap met een onweerlegbaar coole stijl. Sinds de oprichting in de modewereld van de mode, is de kenmerkende creativiteit van het merk toegepast op zonnebrillen en optische monturen met hun genummerde merken en afwezigheid van een opzichtig logo.
 
Decennia lang vertrouwden de frames van Graham Cutler en Tony Gross deels op het feit dat hun reputatie werd gedruppeld en gefluisterd in stijl- en modekringen zoals verbaal kwikzilver. Beschouwd als bastions van iconische brillen, blijven Cutler en Gross ontwerpen genade veel van de meest herkenbare gezichten in de wereld van kunst, design, muziek en film. Vandaag heeft het merk winkels in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Canada en is het opgeslagen in geselecteerde afdelingen, optische en concept stores over de hele wereld.
 

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK
 

HOME | WEBSHOP | MERKEN
 
store_bril.jpg  

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen