Bril Amsterdam nieuws

DE MENEREN!

DvD - 20-03-2018 @ 14:54

Jan ziet met scherp – de boekenbalbril AKA de Derrick-look! Handicaps zijn zelden leuk en bijziendheid is op deze regel geen uitzondering. Maar wij bij meneren maken overal het beste van en aldus gaat Jan op zoek naar de ultieme bril om zijn hoofd alsnog zo verleidelijk mogelijk te presenteren aan de mensheid – in dit geval op het boekenbal.


BRIL is gevraagd door de Meneren om samen te werken.

Natuurlijk!


Marcel Langedijk en Jan Heemskerk. Samen met een keur aan deskundige meneren en mevrouwen vullen ze een magazine met zinnige opvattingen, leerzame inzichten en nuttige of anderszins wetenswaardige informatie over het leven, als man. Marcel is schrijver en Jan ook. Beiden ambiëren een meeslepend bestaan, goede seks, een aai over de bol en af en toe een mooi boek, een gulle lach, een verre reis naar een zonnig oord en bescheiden spirituele groei. Oh ja, en een puntgaaf en weldoorvoed lichaam. En veel geld.
 

Ik moest dus met onze Marcel, die uitgerekend in de boekenweek op nummer 1 stond in de boeken top-60 van het CPNB met zijn geruchtmakende biografie van Gordon, naar het Boekenbal. Voor die gelegenheid zochten de krankzinnig hippe opticiens van Bril Amsterdam, mijn officiële brillenier, dit modelletje uit:

de_meneren1.jpg
 

Het merk is Willems Eyewear, uit Duitsland, en dat is grappig, want ik word de hele avond uitgemaakt voor Derrick, de onsterfelijke creatie van de inmiddels nochtans overleden Horst Tappert, een oude speurneus met een hondenkop, dus ik weet niet precies wat ik er mee aanmoet, dat compliment.

Maar nee, zo moet ik dat niet opvatten. Het is juist heel retro en doet het tof met mijn nieuwe crew-cut, en de glazen zijn geel, hoe cool is dat. Zelfs Saskia Noort wil de bril wel even op, en waant zich een moment een heuse schlagerkoningin, wat ze eigenlijk had willen worden als ze niet in de bestsellerschrijverij was verzeild geraakt.

de_meneren2.jpg

Aldus flaneer ik met hernieuwd zelfvertrouwen door de gangen van de Stadsschouwburg, waar verder enkel Thierry Baudet met me op de foto wil, maar zelfs dat kan me niet meer deren, veilig achter mijn Horst Tappert bril.

Samenvattend: de Horst Tappert bril is een veilige maar bloedhippe oer-Duitse retro-kanjer met een immens populair draadmetalen montuur, dat ik je deze zomer overweldigend in het straatbeeld garandeer. Next up: de bril die ik ga dragen bij het mannenforum in de penisweek van RTL-Live, met Daphne Bunskoek, watch this space!

Bron: www.meneren.nl
 

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK
 

HOME | WEBSHOP | MERKEN
 
store_bril.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen