Bril Amsterdam nieuws

Dita Lancier

hans korse - 22-05-2019 @ 11:38

DITA heeft de ultieme brillenlijn voor mannen; LANCIER. Stoere titanium frames met de allerbeste glazen voor watersporter, piloten en (snelle) chauffeurs. Max Verstappen is zo'n snelle chauffeur en kiest natuurlijk voor de DITA Lancier collectie. De monturen zijn gemaakt van het allerbeste titanium en hebben een zeer robuuste uitstraling. Bekijk ze gerust in onze DITA Lancier webshop.

DE LENSTECHNOLOGIE: 

VOOR IN HET VERKEER - 'LAND'
Iedereen weet dat een gepolariseerde zonnebril heel fijn kijkt maar dat het ook een groot nadeel kan hebben en dat is dat je instrumenten op je dashboard 'zwart' worden en daarmee onleesbaar. De DITA Lancier brillen voor in het verkeer zijn daarom half gepolariseerd zodat je instrumenten altijd goed af te lezen zijn. Natuurlijk is de lens ook contrastverhogend en ontspiegeld voor ultiem kijk comfort.

VOOR OP HET WATER - 'SEA'
Een zeiler wil niet afgeleid worden door schitteringen op het water en kiest daarom voor de beste gepolariseerde brillenglazen. Ook wil je een ultiem contrast tussen water en lucht en bijvoorbeeld boeien die je route bepalen.

VOOR IN DE LUCHT - 'AIR'
Piloten zitten niet te wachten op een gepolariseerde lens en daarom is de Dita Lancier Flight lens niet gepolariseerd.

3_dita_lancier_webshop.jpg
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen