Bril Amsterdam nieuws

hetWerkvan

Hans Korse - 16-03-2016 @ 11:24

Stichting hetWerkvan helpt bij het breder bekend maken van de kunststroom “Outsider art”. En BRIL steunt deze stichting. Wil je er meer over weten? Kijk dan op www.hetwerkvan.nl

HetWerkvan heeft als doel om de bijzondere kunstenaars en het kwalitatief hoogwaardige werk een podium te bieden. Een podium dat zorgt voor emancipatie en integratie van deze groep mensen in de maatschappij.Door de initiatieven van hetWerkvan krijgt een dagbesteding op meerdere fronten inhoud. De driehoek, waarbinnen zij opereren, verbindt de volgende punten Zorg-Commercie-Verbinden.

Door de toenemende druk op de budgetten in de gezondheidszorg hebben de ateliers in toenemende mate behoefte aan een derde geldstroom. Daar waar de begeleiders van de kunstenaars zich in principe bezig dienen te houden met het bewaken van het creatieve proces en de ontwikkeling van de kunstenaars, worden zij steeds meer budgetverantwoordelijk en verplaatst hun focus zich naar het commerciële terrein. Een terrein waar hun expertise juist niet ligt.

hetWerkvan, stelt zich ten doel deze commerciële activiteiten uit handen te nemen van de ateliers en haar begeleiders. hetWerkvan is een stichting met een duidelijke MVO doelstelling. Onze producten kopen wij direct, en tegen een goede prijs, in bij de ateliers.  Ons directe belang is dat deze ateliers blijven bestaan en een goede ontwikkelingsplek blijven voor hun kunstenaars en zo continu kunnen zorgen voor een geweldige output van kunstvoorwerpen in de breedste zin des woords.  Naast de wederverkoop van deze kunstvoorwerpen, bieden wij, op aanvraag ook ondersteuning bij grote aanvragen die de zakelijke markt neerlegt bij de ateliers. Onze expertise op het gebied van het op maat maken van offertes en  begeleiding van het complete traject van aanvraag tot aflevering, stellen wij graag ter beschikking.
 

HOME | WEBSHOP | MERKEN

store_bril.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen