Bril Amsterdam nieuws

Le Matin - Alain Mikli OA05036

DvD - 15-02-2018 @ 16:13

Alain Mikli Eyewear richt zich op mannen en vrouwen die echtheid waarderen en passie voor stijl hebben. De brillen van Alain Mikli zijn brillen om mee te zien en gezien te worden!

  Spring ’18 collection // A05036 Le Matin  
 
De Le Matin A05036 is een acetaat cat-eye zonnebril. De bril is geïnspireerd op het vintage montuur dat gedragen is door Linda Evangelista in het iconisch beeld dat gefotografeerd is door Peter Lindbergh voor Vogue magazine in 1989. Een vintage look in een modern jasje.
 1_alain_mikli___oa05036.jpg

  Alain Mikli monturen - Kunstzinnig - Kleurrijk - Vernieuwend  

De collectie brillen en zonnebrillen van Alain Mikli is niet te vergelijken met die van anderen...

Al dertig jaar maken zij monturen die vernieuwend zijn, anders dan anders en weten ze met grote passie hun ideeën te vertalen naar een collectie luxueuze, opvallende designbrillen en -zonnebrillen. De monturen hebben prachtige kleuren en dessins. Ze worden gemaakt van cellulose acetaat platen, die exclusief voor Alain Mikli worden ontwikkeld in Italië. Deze platen worden daarna naar een ontwerp van Alain Mikli in de Jura in Frankrijk handmatig omgevormd tot een waar kunstwerkje. Een unieke designbril voor mensen met een passie voor stijl. De brillen van Alain Mikli zijn om mee te zien én om mee gezien te worden!

In 1978 start Alain Mikli een Fransman met een Armeens-Libanese achtergrond, zijn eigen bedrijf. De monturen onderscheiden zich door de levendige kleuren en dessins.
 
Met zijn fantasie en kenmerkende stijl weet Mikli al ruim 30 jaar constant te vernieuwen en slaagt hij er steeds opnieuw in om van een gebruiksvoorwerp een klein kunstwerkje te maken. Een merk dat binnen mum van tijd zeer geliefd is bij onder andere Elton John en Beyonce. Daarbij hanteert Alain Mikli altijd een juist mix van eenvoud en luxe. Door het zorgvuldig zoeken naar speciale vormen en materialen door de ontwerper, is elke bril zeldzaam en zelfs soms excentriek.

Kom langs in de winkel of bewonder de monturen online.
 

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK
 

HOME | WEBSHOP | MERKEN
 
store_bril.jpg  

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen