Bril Amsterdam nieuws

NEW: Dita Initiator

DvD - 29-03-2018 @ 16:43

Verleden en toekomst komen samen in het nieuwe oversized Aviator model de Dita INITIATOR. Met het tweekleurig titanium model zul je deze zomer gegarandeerd de aandacht trekken! De slanke verhoudingen van de INITIATOR zorgen voor een geheel nieuwe zomer look.

dita_initiator_bril.jpg

Dita is opgericht in 1995 door Jeff Solorio en John Jupiner, die al vanaf de basisschool met elkaar bevriend waren. Beiden hebben een passie voor fotografie en design. Het idee was met hun passie en gevoel voor design een brillenmerk op te starten.

De collecties van Dita zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren 50 tot en met de jaren 80, met gebruikmaking van moderne materialen en vormen. Dita onderscheidt zich in kwaliteit, uiterlijk en pasvorm.

Dita staat voor kwaliteit. Alle brillen worden handgemaakt in Japan. Ook worden alleen de beste materialen gebruikt. Dita gebruikt 18 karaats goud, het beste Japanse acetaat, wit goud en titanium. Het oog voor detail en materiaal bij Dita zijn ongekend. Een bril van Dita kan wellicht de rest van je leven meegaan.

 


HOME | WEBSHOP | MERKEN

store_bril.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen