Bril Amsterdam nieuws

Nieuwste TREND: GUCCI Eyewear

DvD - 12-02-2018 @ 10:46

Opgericht in Florence in 1921 is Gucci anno 2016 één van ’s werelds meest toonaangevende en invloedrijke luxe modemerken. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaans vakmanschap en autoriteit in de modebranche.

  DE TREND VOLGENS BRIL AMSTERDAM  

Terug van weggeweest, brede poten en grote logo's GUCCI - GG0276S

gucci_eyewear_gg0276s.jpg

Eclectisch, romantisch en vooral hedendaags, dat is typisch Gucci. Begin 2015 begon Gucci met het volgende hoofdstuk in haar geschiedenis, onder de creatieve leiding van Alessandro Michele. Deze nieuwe wind zorgde voor de introductie van een nieuwe, frisse, eigentijdse visie. Dit bracht een heuse 'rebranding' teweeg en het herstel van zijn reputatie als een van de meest invloedrijke luxe modemerken. Gucci is volop bezig met zichzelf te heruitvinden door een moderne benadering van mode en daardoor luxe te herdefiniëren voor de 21ste eeuw.

De collectie zijn merk-iconen en is ontworpen als aanvulling op de geraffineerde Gucci look die een iconische sensuele kracht uitstraalt. De monturen hebben een onderscheidend design en zijn versierd met kostbare details en verkrijgbaar in een breed aanbod van kleuren - van de klassieke Gucci tinten tot de fashion tinten van het seizoen. 
 

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK
 

HOME | WEBSHOP | MERKEN
 
store_bril.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen