Wellness

Macula: afname van ons zicht door ouderdom
Naarmate we ouder worden, neemt onze gezichtsscherpte af. Dat komt onder andere door veroudering van de macula. Veroudering van de macula (degeneratie) zorgt ervoor dat uw kleuren, contrast en details minder goed waarneemt. Met voedingssupplementen kunt u dit proces tegengaan. Als het ware een stukje wellness voor uw ogen.

Wat is de macula?
De macula is het deel van het netvlies dat ervoor zorgt dat u scherp ziet. Het is het deel van het oog dat ervoor zorgt dat we bijvoorbeeld kunnen lezen of een gezicht kunnen herkennen. Lichtgevoelige cellen in het pigment van de macula zetten licht om in beelden. Hoe minder pigment, hoe sneller de veroudering (oxidatie) van de macula.

Voedingssupplement en macula
Zeaxanthine en luteïne zijn pigmentstoffen die nature voorkomen in het centrale gedeelte van de macula. Om te zorgen dat deze pigmentstoffen voldoende aanwezig blijven in de macula is het belangrijk om gezond te eten.
Om uw ogen gezond te houden bevelen wij van aan om dagelijks een voedingssupplement te nemen ter aanvulling en ondersteuning van zeaxanthine en luteïne gehalte in de macula.

Een boost voor uw ogen én lijf
Ningxia Red is een heerlijke gezonde drank. U kunt het als voedingssupplement drinken om uw ogen goed en gezond te houden. Naast de belangrijke bestanddelen voor de ogen, zit in Ningxia Red ook nog eens de kracht van 4 natuurlijke essentiële oliën. Het houdt o.a. de bloedsuikerspiegel op peil en is werkzaam tegen een hoog cholesterolgehalte. Gezond voor uw hele lijf dus!*

Ningxia Red bestellen
U kunt Ningxia Red bestellen in flessen van 750 ml (2 stuks)  voor 72 euro of een doos van 30 sachets a 60 ml (handig om mee te nemen voor onderweg) 99 euro.
Dit lijkt misschien prijzig, maar wanneer u de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid zeaxanthine en luteïne uit voeding wilt halen bent u veel duurder uit.

* Dit is niet geëvalueerd door Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.


Ingredienten
Hele Ningxia gojibespuree (Lycium barbarum) uit China, Blauwe bessensap*, Acerolapuree* , Kersensap*, Granaatappelsap*, Pruimensap*, Wijnsteenzuur en Appelzuur als zuurteregelaar, Natuurlijke blauwe bessensmaak,Mega natuurlijk gouden druivenzaadextract (GSE) (Kosher en Halal), Puur vanille-extract 2X, Pectine - voor mondgevoel en scheiding, Sodium benzoaat en/of Kaliumsorbaat - gebruikt als conserveringsmiddelen, Natuurlijke stevia (Reb A) extract - als zoetstof, YL Sinaasappel etherisce olie, YL Yuzu etherische olie, YL Citroen etherische olie YL mandarijn etherische olie,
*Uit concentraat

 
HOME | WEBSHOP | ETALAGE | MERKEN

store_bril.jpg