De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie Management
NIEUWS

NIEUWS

van Bril Amsterdam

 • DITA LXN-EVO 22 Feb

  NIEUWS DITA LXN-EVO

  De LXN-EVO is de nieuwste zonnebril van DITA en verkrijgbaar in 3 kleuren. Het montuur is gemaakt van Japans titanium. Met zijn opvallende randen en mooie zonneglazen, sommige met een spiegelcoating, maakt dit de ultieme stoere zonnebril. De zonneglazen zijn aan de binnenzijde ontspiegeld voor een heerlijk kijkcomfort. De zonnebril wordt geleverd met een lederen DITA etui.

 • BRIL KIJKT VERDER 22 Feb

  NIEUWS BRIL KIJKT VERDER

  Zijn de ogen van uw kind al gecheckt?Like, tag, YouTube, game, snap, chat, app, klik, tik, tok, vlog, shop, swipe, stuur, tap EN CHECK! De digitale wereld vergt veel van de ogen van onze kinderen. Door de lockdown vanwege COVID-19 is de schermtijd van kinderen nog verder toegenomen.[1] Ze krijgen bovendien (vooral) online les en zijn minder buiten.

 • Multifocale Biofinity met cilinder! 20 Feb

  NIEUWS Multifocale Biofinity met cilinder!

  NIEUW! Multifocale Biofinity contactlens MET cilindersterkte!

 • Anne et Valentin 19 Feb

  NIEUWS Anne et Valentin

  Anne et Valentin is ontstaan uit de wilde fantasieën van 2 opticiens uit Toulouse, een plaatsje uit het zuidwesten van Frankrijk.
  Ze zochten iets origineels voor hun vrienden en besloten te creëren wat ze niet konden vinden.
  Tot op de dag van vandaag ontwerpen ze modellen puur uit liefde voor de bril zelf. Uiteraard maken ze gebruik van hoogwaardige materialen.

 • Jacques Marie Mage Ascari 13 Feb

  NIEUWS Jacques Marie Mage Ascari

  Jacques Marie Mage is een maker van zeldzame, bril monturen die historische motieven combineren met kostbare materialen. Alle brillen zijn gelimiteerd en voorzien van een uniek nummer.


Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »