De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie Management
Myopie Control

Myopie Control

Myopie control door zachte lenzen

Bijziendheid (myopie) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Op dit moment is al zeker 50% van de jongeren in Europa bijziend. In Azië is dat zelfs meer dan 80%(!).

Dit is nu ook te remmen door speciale zachte daglens MiSight.

Niet alleen dat, maar ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer. Als een kind al jong bijziend wordt, gaat de bijziendheid hard achteruit. De sterkste toename vindt meestal plaats tussen de 6 en 17 jaar oud. Deze groep loopt gevaar om hoog bijziend te worden. Een hoge mate van bijziendheid staat direct in relatie met oogaandoeningen als staar, glaucoom en netvliesloslating.

Niet alleen zijn deze aandoeningen erg vervelend, maar ze kunnen zelfs leiden tot blindheid. Het bestrijden van de toename van bijziendheid bij kinderen is dan ook van groot belang om ze ernstige oogproblemen in de toekomst te besparen.

MiSight® daglenzen hebben een speciaal optisch design dat zorgt voor een remming op de ontwikkeling van bijziendheid.

Hoe meer dit geremd kan worden, hoe beter het is voor het toekomstige zicht van het kind.

Naast dit speciale design werken MiSight® daglenzen net als gewone contactlenzen; ze zorgen voor scherp zicht.

Het leefpatroon heeft een belangrijke invloed op de ontwikkeling van bijziendheid bij kinderen. Uit recent onderzoek in opdracht van Jantje Beton blijkt dat slechts 14% van de kinderen elke dag buiten speelt.

Dat terwijl buiten spelen erg belangrijk is. De vitamine D en de lichtintensiteit buitenshuis hebben een gunstig effect op het netvlies.

Klik hier voor extra informatie.

 

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »