De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Nachtlenzen

Nachtlenzen

Wat zijn Nachtlenzen?
Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kun je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Nachtlenzen aanmeten
Voordat je Nachtlenzen kunt gaan dragen, beoordeelt onze Contactlensspecialist of Optometrist jouw ogen geschikt zijn voor Nachtlenzen. Helaas zijn Nachtlenzen niet voor iedereen de oplossing. Nachtlenzen corrigeren bijvoorbeeld alleen min-sterktes tot een sterkte van -4,00.


Voor het aanmeten van Nachtlenzen maakt de contactlensspecialist met behulp van een corneatopograaf een plaatje van je ogen, soort van 'vingerafdruk'.
Dit is belangrijk om de vorm van je ogen nauwkeurig te bepalen. Verder zal zij je sterkte opmeten. Met deze gegevens worden Nachtlenzen gemaakt die precies op maakt gemaakt zijn voor jouw ogen en de correctie die jij nodig hebt.

Voor meer informatie, kom langs in de winkel of neem contact met ons op! Tot snel 

 

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »