De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
John Dalia

John Dalia

JOHN DALIA 

De Parijse ontwerper John Dalia droomde van zijn eigen modelabel, waardoor elf jaar geleden het succesverhaal van JOHN DALIA begon. Deze hoogwaardige stukken worden gemaakt met precisie en zijn herkenbaar door hun tijdloze uitstraling. Dit gaat gepaard met ongeëvenaarde kwaliteit, uitzonderlijke materialen en liefde voor eenvoudige schoonheid.

Monturen gemaakt met passie

De collectie JOHN DALIA wordt gecreëerd door een familiebedrijf dat bestaat uit Parijse brillenmakers. Deze ware eyecatchers krijgen vorm door meer dan honderd fabricagestappen en dat alleen door de beste Franse vakmensen. Elk exemplaar van dit luxe brillenmerk wordt met passie en volle overtuiging gemaakt. Daarbij komt dat elke bril of zonnebril is voorzien van hoogwaardige materialen. Ze zijn afgewerkt met 5 microlagen 22 karaats goud.

JOHN DALIA zonnebrillen en brillen: elegant en ingetogen

JOHN DALIA brillen en zonnebrillen zijn altijd verfijnd. Elke creatie is ontworpen als een sieraad, ingetogen en toch elegant, net als Dalia’s geboortestad Parijs. John weet wat hij wil; zijn stijl is populair en mede daardoor heeft hij commercieel succes geboekt. En wij van Bril Amsterdam hebben uiteraard een ruime keuze liggen.

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »