De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
ZEISS GLAZEN

ZEISS GLAZEN

 • DriveSafe

  DriveSafe

  Voel jij je ook onzeker tijdens het autorijden? Vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker.

  Toon meer
 • UV Protect

  UV Protect

  UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de blootstelling aan UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken.

  Toon meer
 • i.Scription

  i.Scription

  Brillenglazen met ZEISS i.Scription-technologie zijn tot in het kleinste detail aangepast op uw ogen om voor een helderder, bog beter zicht met verhoogd contrast te zorgen. Beleef een frisser, beter zicht – vooral 's nachts en in de schemering.

  Toon meer
 • VisuFit 1000

  VisuFit 1000

  Dit unieke, specialistische apparaat gebruikt 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten om een 180 graden beeld van uw gezicht te vormen , waardoor wij uw nieuwe brillenglazen nog nauwkeuriger kunnen centreren.

  Toon meer
 • ZEISS Office

  ZEISS Office

  Beter zien op het werk. De nieuwe officelens brillenglazen van ZEISS, met Maximum Intermediate Distance (M.I.D.)-technologie. We brengen veel tijd in gebouwen door, bijvoorbeeld als we op kantoor werken of thuis bezig zijn.

  Toon meer
 • ZEISS Multifocaal

  ZEISS Multifocaal

  Multifocale brillenglazen bieden verschillende oplossingen qua zicht in één brillenglas. Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht.

  Toon meer
 • ZEISS Digital

  ZEISS Digital

  Maak een eind aan digitale vermoeidheid van de ogen!Wie had dit gedacht? We kijken gemiddeld tot 80 keer per dag naar onze smartphone of ander mobiel apparaat!

  Toon meer
 • ZEISS Smartlife

  ZEISS Smartlife

  In de dynamische, altijd digitaal verbonden wereld van vandaag, heeft u de vrijheid om te browsen, dubbeltappen, inzoomen of chatten... wanneer dan ook, waar u dan ook bent. Maar u dient zich bewust te zijn van de wereld om u heen.

  Toon meer
Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »