De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Garrett Leight

Garrett Leight

Garrett Leight California Optical, zoals de volledige naam luidt, maakt klassieke en kundig gemaakte brillen. De toevoeging ‘California Optical’ is belangrijk voor de identiteit van het merk; het herinnert hen aan waar het ooit begonnen is en hoe omgeving

Garrett Leight California Optical, zoals de volledige naam luidt, maakt klassieke en kundig gemaakte brillen. De toevoeging ‘California Optical’ is belangrijk voor de identiteit van het merk; het herinnert hen aan waar het ooit begonnen is en hoe omgeving altijd inspireert. Garrett Leight, zoon van de oprichter van Oliver Peoples, besloot in 2010 ook een stap in de monturenwereld te wagen. Met succes, want de verrassende en eigenwijze collecties zijn al door velen in het hart gesloten.

Garrett Leight brillen hebben al een enorme reis afgelegd voor ze uiteindelijk in onze optiekzaak belanden. Comotec scharnieren (met zilver en goud!) uit Duitsland, brillenglazen uit Italië, Japan of New York en een handmatige finish in China… door uitsluitend te gaan voor de beste kwaliteit die er op dat moment verkrijgbaar is maar wel te letten op de prijs, heeft u een zeer goed product in handen voor een eerlijke prijs.

Hoewel omgeving een breed begrip is als inspiratiebron, kunt u in de collectie veel jaren ’80 verwijzingen vinden. Oversized modellen, aviators en andere herkenbare ontwerpen uit die tijd komen in moderne vorm terug. Heeft u in uw hart en op uw neus ook een plekje over voor een Garrett Leight California Optical (of GLCO) bril?

Wij verkopen de zowel de 'gewone' als zonnebrillen van Garrett Leight.

 

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »