De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
NIEUWS

NIEUWS

van Bril Amsterdam

  • Carl Zeiss voormetingen 04 Mar

    NIEUWS Carl Zeiss voormetingen

    De toppers van Carl Zeiss, Visuplan 500 = non-contact oogdruk meting, Iprofiler PLus = autorefractor, Visulens 500 = topsterktemeter

  • Oakley SUTRO LITE 25 Feb

    NIEUWS Oakley SUTRO LITE

    De Sutro-familie breidt zich uit met een semi-randloze versie van dit populaire model voor een groter gezichtsveld.

  • Wat is glaucoom ? 24 Feb

    NIEUWS Wat is glaucoom ?

    Glaucoom is een aandoening van de oogzenuw. Bij deze oogziekte gaan de zenuwvezels van de oogzenuw geleidelijk aan verloren. Eén van de oorzaken is een verhoogde oogdruk, wanneer het vocht binnenin het oog niet kan worden afgevoerd.Door een verhoogde oogdruk wordt de bloedvoorziening van de oogzenuw afgekneld. De vezels van de oogzenuw raken hierdoor steeds meer beschadigd. Bij een blijvende hoge oogdruk gaan de zenuwvezels kapot.

  • DITA LXN-EVO 22 Feb

    NIEUWS DITA LXN-EVO

    De LXN-EVO is de nieuwste zonnebril van DITA en verkrijgbaar in 3 kleuren. Het montuur is gemaakt van Japans titanium. Met zijn opvallende randen en mooie zonneglazen, sommige met een spiegelcoating, maakt dit de ultieme stoere zonnebril. De zonneglazen zijn aan de binnenzijde ontspiegeld voor een heerlijk kijkcomfort. De zonnebril wordt geleverd met een lederen DITA etui.

  • BRIL KIJKT VERDER 22 Feb

    NIEUWS BRIL KIJKT VERDER

    Zijn de ogen van uw kind al gecheckt?Like, tag, YouTube, game, snap, chat, app, klik, tik, tok, vlog, shop, swipe, stuur, tap EN CHECK! De digitale wereld vergt veel van de ogen van onze kinderen. Door de lockdown vanwege COVID-19 is de schermtijd van kinderen nog verder toegenomen.[1] Ze krijgen bovendien (vooral) online les en zijn minder buiten.

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »