De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie Management
MERKEN

MERKEN

 • Anne et Valentin

  Anne et Valentin

  Anne et Valentin is ontstaan uit de wilde fantasieën van 2 opticiens uit Toulouse, een plaatsje uit het zuidwesten van Frankrijk. Het design bij Anne et Valentin staat centraal. Merk valt op door hun gebruik van mooie aparte vormen en gebruik van kleur.

  Toon meer
 • Moscot

  Moscot

  Moscot is een Amerikaans luxe brillenmerk, inmiddels vijf generaties verder, uit New York City, gespecialiseerd in monturen en zonnebrillen. Het werd in 1915 opgericht in de wijk Lower East Side van Manhattan door Hyman Moscot.

  Toon meer
 • Mykita

  Mykita

  MYKITA begon in dezelfde onafhankelijke en baanbrekende geest die de stad Berlijn heeft gevormd. Omdat niemand ode originele brilontwerpen kon vervaardigen, werd besloten om de eigen productie op te zetten.

  Toon meer
 • Lindberg

  Lindberg

  Lindberg staat altijd nog compromisloos design dat volledig voor de klant te personaliseren is. Gemaakt met mooiste en innovatieve materialen.

  Toon meer
 • Garrett Leight

  Garrett Leight

  Garrett Leight California Optical, zoals de volledige naam luidt, maakt klassieke en kundig gemaakte brillen. De toevoeging ‘California Optical’ is belangrijk voor de identiteit van het merk; het herinnert hen aan waar het ooit begonnen is en hoe omgeving

  Toon meer
 • Jacques Marie Mage

  Jacques Marie Mage

  Jerome Jacques Marie Mage is een Franse fotograaf die in Los Angeles leeft.
  Jarenlang houdt hij zich al bezig met fotografie, kunst, en productontwerp.
  Dit alles is in 2015 samen gekomen in zijn eigen brillenmerk Jacques Marie Mage.

  Toon meer
 • Baars

  Baars

  Geïnspireerd door Dieter Rams’ “Less is more” hebben ze monturen ontwikkeld die uit slechts drie onderdelen bestaan: een voorstuk en twee veren.  Het scharnier is vervangen door een magneet die ervoor zorgt dat het montuur net zo werkt als een gewone bril

  Toon meer
 • Gold & Wood

  Gold & Wood

  Opgericht in 1995 door de Luxemburger Maurice Leonard wil Gold and Wood het montuur opnieuw uitvinden door innovatief design te combineren met ambacht en jaren aan ervaring.

  Toon meer
 • Oakley sportbrillen

  Oakley sportbrillen

  Wanneer u een Oakley sportbril aanschaft, bent u verzekerd van topkwaliteit. Oakley sportbrillen hebben een betrouwbare grip, goede pasvorm, sterke lenzen en een scherp zicht.

  Toon meer
 • Culter and Gross

  Culter and Gross

  Cutler and Gross werd opgericht in 1969 door 2 opticiens en goede vrienden; Graham Cutler en Tony Gross. Als je aan handgemaakt brillen denkt, wil je de minuscule onnauwkeurigheid zien. De ruwe randen van het acetaat, de klinknagels.

  Toon meer
 • Dita

  Dita

  Een naam die synoniem staat voor high-end mode, DITA. DITA-frames in je handen houden, kan niet worden vergeleken met enig ander merk. DITA's ontwerp- en fabricagestandaarden zijn de maatstaf voor alle andere luxemerken.

  Toon meer
 • Barton Perreira

  Barton Perreira

  Toon meer
Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »