BRIL is dé brillenwinkel van Amsterdam, waar je moet zijn voor de mooiste brillen en zonnebrillen en de beste contactlenzen.

Midden in de gezellige Cornelis Schuytstraat zit BRIL.
Kom eens binnen en laat je verrassen door de mooie topmerken zoals; Dita, Barton Perreira, Lancier, Anne et Valentin, Garrett Leight, en bijvoorbeeld Mykita. Uiteraard zitten onder andere ook Gucci, Saint Laurent, Chanel, Prada, Persol en Ray Ban in de collectie.

BRIL, werkt uitsluitend met gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Alle brillenglazen worden altijd aangepast met speciale apparatuur voor de meest comfortabele kijkoplossingen. Dit in combinatie met de brillenglazen van Carl Zeiss geeft een fantastisch resultaat. Vanaf april dit jaar zijn alle glazen volledig UV protectie.

Ook met contactlenzen is alles mogelijk. Zo zijn er nachtlenzen, zachte multifocale daglenzen of daglenzen met een cilinder. Het kan! BRIL werkt samen met alle contactlensleveranciers, om voor jou tot de beste oplossing te kunnen komen. We passen ook lenzen aan voor myopie control.

Misschien tot BRIL ?

Stel een vraag

*
*
Cornelis Schuytstraat 23, 1071 JD, Amsterdam
020-6767050

Openingstijden

Vandaag open van

Locatie
Parkeren
Wij zijn gespecialiseerd in
Contactlenzen
Contactlenzen
De ontwikkelingen gaan razendsnel: multifocale lenzen, betaalbare daglenzen, lenzen voor droge ogen. Wat vorig jaar niet werkte kan nu een oplossing voor zijn.

 


Maatwerk brillenglazen
Maatwerk brillenglazen
Er zijn brillenglazen en er zijn BRILLENGLAZEN......speciale apparatuur, betere resultaten. Zien in HD zonder moeite.


Optometrie
Optometrie
Een optometrist is een HBO opgeleide paramedicus die kan bepalen of uw ogen gezond zijn. Kom langs en maak kennis met onze optometrist.


Nachtlenzen
Nachtlenzen
Nachtlenzen worden gedragen tijdens het slapen. De lens vormt het oog waardoor overdag scherp gezien kan worden zonder lenzen.

 


Sport & zien
Sport & zien
Bij sport zijn waarnemen en handelen onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit betekent dus dat door het corrigeren en verbeteren van de waarneming direct de prestaties verbeteren.

 


Zonnebrillen
Zonnebrillen
Wij voeren een uitgebreide collectie zonnebrillen van vele topmerken.
Beeldschermbrillen
Beeldschermbrillen
Beperkt zicht heeft invloed op de stand van de nek. Vooral mensen die achter een beeldscherm werken kunnen klachten krijgen. Beeldschermglazen zijn de oplossing.

 


Glaucoom onderzoek
Glaucoom onderzoek
Het onderzoek naar glaucoom omvat onder andere: meting van de oogdruk, het bekijken van het inwendige van het oog en zo nodig bepaling van het gezichtsveld.

 


Designer monturen
Designer monturen

Monturen kun je niet over één kam scheren. Wij verkopen de pareltjes die met liefde en vakmanschap gemaakt zijn.
 


Het team
hans.jpg

Hans Korse

eigenaar & optometrist
niels_p.jpg

Niels Peterson

opticien & contactlensspecialist
brendon_p.jpg

Brendon Maduro

style-adviseur
cees_q.jpg

Cees Spaans

opticien
Nieuws

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen