De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Anne et Valentin

Hans Korse - 19 / Feb / 2021

Anne et Valentin

Anne et Valentin is ontstaan uit de wilde fantasieën van 2 opticiens uit Toulouse, een plaatsje uit het zuidwesten van Frankrijk.<br />
Ze zochten iets origineels voor hun vrienden en besloten te creëren wat ze niet konden vinden.<br />
Tot op de dag van vandaag ontwerpen ze modellen puur uit liefde voor de bril zelf. Uiteraard maken ze gebruik van hoogwaardige materialen.<br />

Anne et Valentin is ontstaan uit de wilde fantasieën van 2 opticiens uit Toulouse, een plaatsje uit het zuidwesten van Frankrijk.
Ze zochten iets origineels voor hun vrienden en besloten te creëren wat ze niet konden vinden.
Tot op de dag van vandaag ontwerpen ze modellen puur uit liefde voor de bril zelf. Uiteraard maken ze gebruik van hoogwaardige materialen.
Het design bij Anne et Valentin staat centraal. Merk valt op door hun gebruik van mooie aparte vormen en gebruik van kleur.
Alles ademt het merk uit, de monturen, visuals, interieur, de meubels in de winkels.
Het Anne et Valentin verhaal evolueert continue. Ze halen inspiratie uit iedere individu die op hun pad terecht komt. Vrienden, klanten, familie, vreemden op straat. Tot alle vormen van kunst.
Alles is beweging, alles is transformatie, alles is kleur, alles is materie. Hun nieuwsgierigheid is oneindig.
Alles wordt in Frankrijk in eigen huis gedaan. Niets wordt uitbesteed. Van design tot prototype, van verkoop tot distributie.
Alle brillen worden al 30 jaar in dezelfde fabrieken gemaakt in de Franse Jura. Behalve sommige titanium brillen, die worden in Japan gemaakt. Want ja het beste titanium is Made in Japan.
Anne et Valentin heeft meerdere lijnen/collecties binnen hun merk. Zelf spreken ze liever over families. Instap niet qua prijs maar meer qua makkelijk te dragen tot modellen die aparter zijn en vaak gedragen worden door de hardcore Anne et Valentin fans.

Zo is er voor elk wat wils. Maar eenmaal besmet met het Anne et Valentin virus, wilt men vaak niet meer anders.
- Eigenwijs
- Meerdere families
- Veel kleur
- Spannende designs
- Made in France
- Kwalitatief hoogwaardig

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »