De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
DITA LXN-EVO

Hans Korse - 22 / Feb / 2021

DITA LXN-EVO

De LXN-EVO is de nieuwste zonnebril van DITA en verkrijgbaar in 3 kleuren. Het montuur is gemaakt van Japans titanium. Met zijn opvallende randen en mooie zonneglazen, sommige met een spiegelcoating, maakt dit de ultieme stoere zonnebril. De zonneglazen zijn aan de binnenzijde ontspiegeld voor een heerlijk kijkcomfort. De zonnebril wordt geleverd met een lederen DITA etui.

De LXN-EVO is de nieuwste zonnebril van DITA en verkrijgbaar in 3 kleuren. Het montuur is gemaakt van Japans titanium. Met zijn opvallende randen en mooie zonneglazen, sommige met een spiegelcoating, maakt dit de ultieme stoere zonnebril. De zonneglazen zijn aan de binnenzijde ontspiegeld voor een heerlijk kijkcomfort.

LXN-EVO

 

Het verhaal achter DITA

ER ZIJN ONTELBARE MEESTER AMBACHTSLIEDEN, MET TIENTALLEN JAREN ERVARING, MAANDEN NODIG OM EEN ENKEL DITA-FRAME TE MAKEN.

Vakmanschap is de hoeksteen van DITA’s reputatie voor kwaliteit en innovatie – daarom heeft de relatie met enkele van ’s werelds meest gewaardeerde ambachtslieden geen jaren maar decennia geduurd. In een tijdperk van massaproductie en automatisering zet Dita zich in voor het behoud van een artistiek erfgoed.

TITANIUM PRODUCTIE.

DITA gebruikt een van de hoogste kwaliteiten Beta-titanium, dat dun, duurzaam en extreem flexibel is. Ons Beta-titanium is 1/3 het gewicht van staal.

AFWERKING VAN ACETAAT.

De monturen van acetaat gebruiken een gepatenteerd trommelproces om hun mooie afwerking te bereiken. DITA gebruikt acetaat van de hoogste kwaliteit dat beschikbaar is.

PREMIUM LENZEN.

Alle glazen zijn voorzien van een AR-coating (antireflectie) die schittering op de achterkant van glazen, hellingen, spiegels en flitsen vermindert. Een extra chemische harde coating verhoogt de krasbestendigheid en verbetert de reiniging en duurzaamheid.

GEMAAKT IN JAPAN.

DITA maakt alle monturen af ​​in Japan, niet omdat ze dat kunnen, maar omdat ze dat moeten. Het detailniveau in de lijsten vereist het hoogste niveau van kwaliteit, en die kwaliteit is te vinden in Japan. In 2018 hebben ze een eigen fabriek in Japan geopend en verder geïnvesteerd in R&D om unieke ontwerp- en productiemethoden te ontwikkelen. DITA is een van de eerste onafhankelijke brillenbedrijven die dit doen.

UNIEK.

Je ziet natuurlijk nooit in het echt hoeveel research en creativiteit een team van ontwerpers in ieder DITA ontwerp steekt en je bent er ook niet bij als er maandenlang aan 1 DITA zonnebril gewerkt wordt maar je kunt al die passie en liefde wel voelen als je een DITA zonnebril in je handen hebt. Dan begrijp je waarom DITA door heel veel mensen beschouwd wordt als het beste en het mooiste wat er op het gebied van zonnebrillen te koop is.

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »