De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Jacques Marie Mage Ascari

Hans Korse - 13 / Feb / 2021

Jacques Marie Mage Ascari

Jacques Marie Mage is een maker van zeldzame, bril monturen die historische motieven combineren met kostbare materialen. Alle brillen zijn gelimiteerd en voorzien van een uniek nummer.


Jacques Marie Mage is een maker van zeldzame, bril monturen die historische motieven combineren met kostbare materialen. Alle brillen zijn gelimiteerd en voorzien van een uniek nummer.


Als je merkt dat in je eigen rijstrook blijven minder goed doet dan kwaad, en je wilt je stijl versterken met een onderscheidende mix van vaardigheid en charme, zoek dan niet verder dan deze op de jaren 50 geïnspireerde bril die strak, glad en stoutmoedig. Trek ze aan en laat de geest van de geliefde racer Alberto Ascari de vrije loop.

Jacques Marie Mage (J.M.M.) blijft trouw aan zijn missie om onze collectieve geschiedenis te herstellen naar authentieke verhalen van menselijke creativiteit en deze om te zetten in zeldzame brillen , die het erfgoed van de wereld van mooie ideeën, progressieve denkers en charismatische estheten eren.

Voor de Circa Collection, heeft J.M.M. zich geïnspireerd op twee zeer verschillende periodes -het Amerikaanse Westen en de Italiaanse avant-garde – die toch verbonden zijn door de geest van kracht en vrijheid.

“Het begon met Pasolini, een Italiaans culturele spilfiguur -die, als filmmaker, dichter en filosoof, veel tegenstrijdigheden belichaamde- zegt de oprichter / ontwerper Jerome Mage. “ook de collectie is het gevolg van tegenstellingen: moderne en traditionele, gewaagde vormen en subtiele details.”

Met modellen die vernoemd zijn naar Italiaanse intellectuelen en Amerikaanse kolonisten, gebruikt de Circa Collectie haar toewijding van vakmanschap en artisticiteit  als representatie van individualiteit, een waarde aanwezig in beide historische periodes .

JMM

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »