De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Jacques Marie Mage Last Frontier

Pim - 22 / Dec / 2023

Jacques Marie Mage Last Frontier

De "Last Frontier" brillencollectie van Jacques Marie Mage is een verbluffende samensmelting van Amerikaanse en Japanse kunst, weerspiegeld in met de hand vervaardigde brillen van hoogwaardig acetaat. Elk element, van inheemse turquoise tot sterling zilver en messing, vertelt een verhaal van culturele rijkdom en vakmanschap. Deze collectie overstijgt de normen van eyewear, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een vastberaden streven naar vernieuwing, waardoor het een meesterwerk wordt dat het verleden, heden en toekomst verenigt.

In de schitterende brillencollectie genaamd Last Frontier komen de volkskunst van het Amerikaanse Westen en de Japanse ambacht op een ongekend precieze wijze samen. De ambachtelijk vervaardigde brillen, gemaakt van hoogwaardig acetaat, tonen een kunstig samenspel van inheemse elementen zoals echt sterling silver en messing, waarmee nieuwe normen worden gesteld in de verwerking van hoogwaardige brillen. Zelfs in de collecties van Jacques Marie Mage, bekend om hun oog voor detail, plaatst de "Last Frontier" collectie een bijzonder uitroepteken: de absolute liefde voor detail en de onstuitbare wil om iets nieuws te creëren en het oude te combineren spreken uit elk verwerkt element.

Jacques Marie Mage staat bekend om zijn ongeëvenaarde aandacht voor detail, maar de Last Frontier collectie tilt dit naar een hoger niveau. Elk element, elk detail, getuigt van een absolute toewijding aan perfectie. Het is niet alleen het vakmanschap dat indruk maakt, maar ook de onstuitbare wil om te experimenteren en te vernieuwen. Deze collectie is een testament van de voortdurende zoektocht naar het combineren van het oude met het nieuwe, en het resultaat is niets minder dan buitengewoon.

Binnenkort bij ons in de winkel. En ze zijn snel weg!

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »