De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie management
Dita

Dita

Een naam die synoniem staat voor high-end mode, DITA. DITA-frames in je handen houden, kan niet worden vergeleken met enig ander merk. DITA's ontwerp- en fabricagestandaarden zijn de maatstaf voor alle andere luxemerken.

Een naam die synoniem staat voor high-end mode, DITA. Een paar DITA-frames in je handen houden, kan niet worden vergeleken met enig ander merk. DITA's ontwerp- en fabricagestandaarden zijn de maatstaf voor alle andere luxemerken, waardoor ze een hoger niveau krijgen. Gelanceerd in 1995 door medeoprichters Jeff Solorio en John Juniper, was (en is) DITA's missie om innovatieve, hoogwaardige handgemaakte brillen te creëren met een unieke look en feel.

Zeshonderd man-uren per bril, driehonderdtwintig handelingen en zeven verschillende fabrieken: één DITA vraagt om wel acht (!) maanden productielijn. Iedere bril wordt met zorg ontworpen en van de meest hoogwaardige materialen gemaakt in Japan. De schroefjes zijn van stainless steel en de monturen bestaan uit Japans acetaat en/of minimaal 12k (licht)goud titanium.

Uiteraard worden niet alleen de monturen uitgerust met de beste kwaliteit materialen maar ook de glazen zijn van hoge kwaliteit. Zo worden alle glazen voorzien van een anti-refelectiecoating. Een speciaal type meerlaagse coating die wordt aangebracht om verblinding te verminderen die wordt veroorzaakt door licht dat weerkaatst op de achterkant van de lenzen rechtstreeks in ogen.

De kwaliteit van het materiaal en vakmanschap, die zie je en dat voel je vanaf het eerste moment dat je een DITA draagt.

DITA werd snel internationaal populair door het smeden van relaties binnen cultuur, stijl, sport en entertainment. Het merk is gericht op het herdefiniëren van traditionele normen. DITA overstijgt conventies door brillen aan te bieden die variëren van gewaagde karakterframes tot nieuwe interpretaties van tijdloze vormen door middel van innovatieve technologie.

 

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »