De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie Management
Baars

Baars

Geïnspireerd door Dieter Rams’ “Less is more” hebben ze monturen ontwikkeld die uit slechts drie onderdelen bestaan: een voorstuk en twee veren.  Het scharnier is vervangen door een magneet die ervoor zorgt dat het montuur net zo werkt als een gewone bril

BAARS Eyewear is het geesteskind van twee vrienden uit Frankrijk.

Een ontwerper en muzikant uit Parijs en opticien uit het rustige Annecy.

Het doel van de twee jonge ondernemers was een brillenmerk starten dat iets nieuws bracht.

Geïnspireerd door Dieter Rams’ “Less is more” hebben ze monturen ontwikkeld die uit slechts drie onderdelen bestaan: een voorstuk en twee veren.  Het scharnier is vervangen door een magneet die ervoor zorgt dat het montuur net zo werkt als een gewone bril,,, alleen zonder dat de de bril op het hoekstuk kapot gaat. Zo hebben de twee ontwerpers juist door weg te halen één van de meest kwetsbare plekken van de brillen sterk weten te verbeteren.

Deze filosofie is het DNA van BAARS eyewear. Juist dat simpele is de basis van dit merk. Dit zie je ook terug in de collectie. Rustige, klassieke vormen die erg mooi zijn uitgevoerd.

Eventueel juist uitgevoerd in een wat spannendere kleur, omdat een bril toch gezien mag zijn en toch weer dat stukje Parijs in de merkidentiteit terug te brengen. Dit alles hebben de oprichters van Baars in slechts zes jaar weten te bereiken. Dit doet vermoeden dat BAARS en zonnige toekomst tegemoet gaat.

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »