De mooiste brillen & zonnebrillen
Carl Zeiss brillenglazen
Optometrie & oogcontrole
Myopie Management
Oakley sportbrillen

Oakley sportbrillen

Wanneer u een Oakley sportbril aanschaft, bent u verzekerd van topkwaliteit. Oakley sportbrillen hebben een betrouwbare grip, goede pasvorm, sterke lenzen en een scherp zicht.

Oakley sportbrillen, zijn een lust voor het oog en zeer betrouwbaar. Deze sportbrillen zijn innovatief en in nauwe samenwerking met topatleten gemaakt. Daarbij worden ze aangepast op de laatste modetrends. Of u nu een sportbril nodig heeft voor het dagelijks leven of voor het sporten, Oakley sportbrillen zijn altijd een goede keus.

Geschiedenis Oakley
Jim Jannard begon in 1975 met het verkopen van moderne handvatten. Dit deed hij vanuit de kofferbak van zijn auto bij een motorsport evenement. De hond van Jim luisterde naar de naam Oakley, dat verklaart de nu alom bekende naam. In zijn garage ontwierp Jim handvatten van zeer hoge kwaliteit. Hij ontwikkelde zelfs een eigen materiaal, Unobtanium®. Het bijzondere van Unobtanium® is dat het meer grip geeft wanneer de sporter zweet.

In 1980 ontwierp Jim zijn eerste motorsport goggle. Daarna volgden al snel skibrillen en in 1984 kwamen de eerste Oakley zonnebrillen op de markt. Het zelf ontwikkelde Unobtanium® gebruikte Jim als coating voor de neussteuntjes en de veren van de zonnebrillen. En met succes, want Oakley zonnebrillen zijn nu niet meer weg te denken uit het assortiment van topkwaliteit zonnebrillen.Oakley sportbrillen van topkwaliteit
Wanneer u een Oakley sportbril aanschaft, bent u verzekerd van topkwaliteit. Oakley sportbrillen hebben een betrouwbare grip, sterke lenzen en een scherp, breed zijwaarts zicht door het populaire montuur.

De lenzen zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal dat niet breekt. Dit blijkt uit meerdere extreme tests, de ANSI impact test genoemd. Lenzen van Oakley sportbrillen braken bijvoorbeeld niet bij de testen met een stalen kogel die met 164 kilometer per uur tegen de lens werd losgelaten. En dit is nog maar één voorbeeld! Ook wordt u 100% beschermd tegen UV-A, UV-B en UV-C straling en schadelijk blauw licht.

OAKLEY sportbrillen bij BRIL Amsterdam
Wij hebben Oakley sportbrillen in ons assortiment. Bekijk deze hoog kwalitatieve sport- zonnebrillen in onze winkel of op onze webshop https://www.brilamsterdam.nl/webshop/oakley/

Hoe werkt PRIZM ™?
Prizm ™ -lenzen filteren de juiste golflengten van licht om een optimale ervaring te creëren. Door een goed begrip van de complexe manier waarop het oog kleur interpreteert, zijn we in staat om lenzen te ontwikkelen die details verbeteren door de specifieke golflengten van licht te verfijnen, waardoor het oog kleur levendiger waarneemt.

• Ultraprecisie kleurafstemming, speciaal ontworpen voor elke omgeving
• Benadrukt kleuren waar het oog het meest gevoelig is voor details
• Verscherpt gezichtsscherpte
• Verbetert detailherkenning
• Verbetert prestaties en veiligheid

 

 

Bril Amsterdam 4,7 / 5 - 40 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »